Bescherming tegen plagen, met zorg voor de natuur.

Wacht niet tot de overlast toeneemt; plan direct uw afspraak in!

Muizen

Muizen vormen niet alleen een ongemak, maar brengen ook aanzienlijke gezondheidsrisico's met zich mee en kunnen schade aanrichten aan uw woning of bedrijfsruimte. Met Scholten Ongediertebestrijding neemt u doelgerichte maatregelen om muizenoverlast te beperken en in de toekomst te voorkomen.

Preventieve Maatregelen: We zorgen samen voor een muisvrije toekomst door uw omgeving muisbestendig te maken.

Actieve Plaag: Na een grondige inspectie wordt een specifiek plan van aanpak opgesteld om de muizenoverlast efficiënt aan te pakken. We begrijpen de urgentie van de situatie en streven ernaar om u zo snel mogelijk van de overlast te verlossen.

Met onze concurrerende tarieven bent u verzekerd van een eerlijke prijs. Gedurende het hele proces staat samenwerking en klanttevredenheid centraal.

Ratten

Ratten zijn dragers van meerdere gevaarlijke ziekten en kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan eigendommen. Van de beruchte Pest tot salmonella en E-coli, ratten zijn een ernstig gezondheidsrisico. In Nederland komen vooral de bruine en de zwarte rat voor. Neem bij overlast direct contact op via 06-29352589!

Preventieve Maatregelen: Rattenoverlast is iets wat u te allen tijde wilt voorkomen. Samen zorgen we voor een ratvrije toekomst door uw woning of bedrijf ratbestendig te maken.

Actieve Plaag: Bij een rattenplaag is snelle actie essentieel. We voeren een grondige inspectie uit, identificeren de bron en werken samen aan een effectief bestrijdingsplan. Hierbij wordt ook gekeken naar preventieve maatregelen voor de toekomst.

Zakelijke oplossingen

Voor Bedrijven: Regelmatige controles zijn mogelijk om een mogelijke rattenpopulatie in de hand te houden. Zo kunnen wij uw rapportages regelen omtrent uw voedselveiligheid!

Bel ook voor andere soorten knagend ongedierte, zoals bevers, muskusratten, eekhoorns en buideldieren.